lauantai 25. joulukuuta 2010

Yöpaitapäivä


Tänään aion olla koko päivän kotona yöpaitasillani. Ja mikä olisikaan parempaa? Kuusen alta löytyi vielä paketti, joka sisälsi ihanan yöasun, satiiniset paita ja housut. Nyt saan siis heti uudistaa lahjan! Tulee ihan lapsuuden joulut mieleen...


Moni ei varmaan lapsena paljoa perustanut pehmeistä paketeista, ja voin myöntää että itsekään en oikein aina osannut iloita kerrastosta tai mielestäni oudosti kuvioiduista (korkeakauluksisista, hyi) villapaidoista. Mutta yksi pehmeä paketti sai minut aina hihkumaan ilosta, ja se oli yöpaita. Olen siis ollut yöpaitojen ystävä jo lapsesta saakka. Jouluun KUULUI yöpaitapaketti. Ja tuo yöpaita kiskottiin päälle heti kun vieraat olivat lähteneet koteihinsa ja se myös pysyi päällä Tapaninpäivän aamuun saakka.


Nyt ajattelin kunnioittaa perinteitä tässä asiassa. 


Tämä päivä on pyhitetty hyvän kirjan lukemiseen, suklaan syömiseen ja yöpaitasillaan oleiluun. Käperryn kissojen seuraksi sohvalle ja "naatiskelen" joulun rauhasta.


Asiasta kukkaruukkuun... Amaryllis mietityttää. Kuinka paljon sitä pitäisi kastella (tai ei pitäisi). Jostain luin, ettei saisi juurikaan kastella, mutta alkaa jo nuupattaa.. lisäsin taannoin hiukan vettä, mutta nuupattaa silti. Minä en osaa hoitaa kasveja. Mistä voi tietää pitääkö kastella vai ei, ja kuinka paljon?


Taisi tämäkin kukka kukoistaa vain hetken, kunnes kuivuu/hukkuu ja kuihtuu pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oppimispäiväkirjaani saa aina kommentoida ja näin antaa oppijalle taas uusia ajatuksia ja pohdittavaa. Erilaiset näkökulmat ja näkemykset ovat rikkaus!