tiistai 14. heinäkuuta 2009

Lomaa lomalla


Muistan kuinka jokunen aika sitten iloitsin mielessäni loman alusta; vihdoinkin elämää ilman aikatauluja, saa vain olla ja tehdä mitä milloinkin mieli halajaa. Lokoisaa oleilua ja rentoutumista!

Ei se tainnutkaan mennä ihan niin. Ja ketä tästä voin syyttää? Luultavasti ihan vain itseäni.

Aamu alkaa toki rennosti silloin kun sattuu heräämään. Sen jälkeen tuleekin vastaan vain töitä jotka odottavat tekijäänsä. On likaisia tiskejä, pyykkejä, lattioita, mattoja. Kohta pitääkin miettiä mitä tekisi ruuaksi, ja tietenkin pyyhältää kauppaan ruokatarpeita ostamaan. Kun pöperöt on pöydässä on taas lisää tiskiä... lemmikit kaipaavat ulkoiluttajaa ja nurmi leikkaajaa. Puhtaat pyykit huutavat viikkausta ja kaappiin pääsemistä.

Sitten onkin jo ilta. Väsyttää. Tekisi mieli ulkoilemaan, huvittelemaan, rentoutumaan. Ei jaksa.

Päätin tänään, että pidän loppuviikon lomaa lomalla. Ilmoitin sen siipallenikin. Nyt loppui kotihengettärenä hääräily, on aika vaihtaa vuoroja. Tai sitten vain rennosti katsella niitä tiskejä ja pyykkejä, ehtiihän sitä myöhemminkin askaroida.

Onneksi viikonlopuksi pääsee isommalla tuttavaporukalla mökkeilemään. Saunomista, rentoutumista ja iloista yhdessäoloa. Ainut vaatimus on jaksaa körötellä 6h sinne ja toiset 6h takaisin. Sekin on vain rentouttavaa, ainakin minun kohdallani. Rakastan ajamista.

Loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oppimispäiväkirjaani saa aina kommentoida ja näin antaa oppijalle taas uusia ajatuksia ja pohdittavaa. Erilaiset näkökulmat ja näkemykset ovat rikkaus!