perjantai 22. elokuuta 2008

Liikuntaa pitäisi harrastaa...


Liikunta on jäänyt taas viimeaikoina hiukan liian vähälle, jotain pitäisi tehdä.


Myöhäisiltani ratoksi selailin taas YouTuben arkistoja, ja sieltä löytyi oivallinen keino pysyä vetreänä ja hyvässä kunnossa. Dancersizing. Olenkin aina pitänyt tanssimisesta...


 





Vaan mitä mahtaisivat työtoverit sanoa moisesta liikuntamuodosta? Ehkäpä se innostaisi heitäkin liikkumaan? Näyttäähän tuo varsin hauskalta ja tehokkaalta.


Mikähän siinä joskus on niin vaikeaa... liikuntaharrastuksen aloittamisessa? Itselläni se taitaa olla nimenomaan se, aloittaminen. Vaikka, mitäpä sitä itseään huijaamaan, myös ylläpitäminen tahtoo joskus olla ihmeellisen vaikeaa. Ensi-innostuksen jälkeen tulee pelkkiä myrskypäiviä kun haluaisi päästä lenkille, sitten tulee kipeäksi ja kohta onkin liikaa työkiireitä, harrastekiireitä, sosiaalisiakiireitä... tekosyitä toisen perään. Muutama kuukausi menee hienosti, ja sitten jää pari kertaa väliin. Ennenkuin huomaankaan, jää koko liikunta väliin ja unohtuu.


Liikuntakaveri olisi varmasti hyvä keino pitää yllä harrastusta, mutta se vaatisi melko säännöllisen elämänrytmin. Tai ainakin samanlaisen kuin kaverilla. Sellaiseen minulla taas ei töiden vuoksi ole mahdollisuutta. Käyn lenkillä silloin kun satun vapaalla olemaan, aamulla, illalla, päivällä tai yöllä... nykyisin en näköjään käy ollenkaan.


Vaan nytpä lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni! (taas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oppimispäiväkirjaani saa aina kommentoida ja näin antaa oppijalle taas uusia ajatuksia ja pohdittavaa. Erilaiset näkökulmat ja näkemykset ovat rikkaus!